MATEMATIKA DARSLARIDA SINGAPUR METODIKASINI QO‘LLASHNING DIDAKTIK ASOSLARI VA SAMARADORLIGI - Turdiyev Rustam Tojiyevich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda dunyoda matematik savodxonlik bo‘yicha eng yuqori natijalarni ko‘rsatib kelayotgan Singapur metodikasining o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. CPA (Jismoniy-Tasviriy-Abstrakt) yondashuvi, blok- modellashtirish va spiralsimon o‘quv dasturining o‘quvchilar mantiqiy tafakkurini rivojlantirishdagi o‘rni yoritilgan.