PIRIZIDENT SHAVKAT MIRZIYOYEV ASARLARIDA INSON FALSAFASI - Uraimova Robiyaxon O’tkirbek qizi; Xazirov Bobirjon Burxaniddinovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekiston Respublikasi Prizidenti Shavkat Miramonivich Mirziyoyev Hayoti, Faolyati, Hayoti davomida yozgan asarlari, Yutuqlari, Mukofotlari, Prizidentligi, Xorijiy Davlatlarga tashrifi, Xorijiy mamlakatlar va xalqaro tashkilotlar bilan o‘zaro manfaatli amaliy hamkorlikni yanada kengaytirish tarafdoriligi haqida keng yurutilgan.