ITALIYA MUSIQA SAN’ATINING TARIXIY RIVOJI - Ro‘ziyeva Munisa G‘anijon qizi; Nuraliyeva Zuhra Anvarovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy maqola Italiya musiqa san’atining shakllanish va rivojlanish bosqichlarini, uning Yevropa va jahon musiqa madaniyatiga qo‘shgan hissasini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Maqola musiqashunoslik va san’atshunoslik yo‘nalishida ta’lim olayotgan talabalar uchun foydali manba bo‘lib xizmat qiladi.