INGLIZ TILINI O‘RGATISHDA INTERAKTIV METODLARNING AHAMIYATI VA SAMARADORLIGI - Aliyeva Muslimaxon Adhamjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ingliz tili darslarida o‘quvchilarning nutqiy kompetensiyalarini rivojlantirishda interaktiv metodlarning o‘rni tahlil qilinadi. An’anaviy va zamonaviy yondashuvlarning qiyosiy tahlili, o‘quvchilarning motivatsiyasini oshirish strategiyalari hamda guruhlarda ishlashning psixologik afzalliklari yoritilgan.