KON METALLURGIYA KOMBINATI ISHCHILARINING KASALLANISHLARI, MEHNAT VA ISH SHAROITI HAMDA ULARNING GIGIYENIK JIHATLARI (NKMK MISOLIDA) - Kasimova Dilfuza Abrarovna; Abdurahimov Bobirjon Abdunabi o‘g‘li; Yarashev Zarif Zafar o’g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Navoiy kon metallurgiya kombinati ishchilarining salomatligini, xavf omillarini chuqur o‘rganish va ularni yaxshilash, xavf omilarini oldini olish bo‘yicha tizimli kompleks yondoshish, gigiyenik baholash va oldini olish bo‘yicha chora-tadbirlar ishlab chiqish.