BOSHLANGʻICH SINF ONA TILI DARSLARIDA SOʻZ TURKUMLARINI OʻQITISHNING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Ergasheva Moxigul Xaydarovna; Usmonova Diyora (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Boshlang‘ich sinf ona tili darslarida so‘z turkumlarini o‘qitish jarayoni pedagogik jihatdan o‘ziga xosliklarga ega bo‘lib, ta’lim samaradorligini oshirishda muhim ahamiyat kasb etadi. Bu davrda bolalar tilni o‘rganishning dastlabki bosqichida bo‘lishlari sababli, so‘z turkumlari tushunchasining aniqligi, ularning qaysi maqsadlarda ishlatilishini to‘g‘ri anglashlari tilga bo‘lgan qiziqishni oshiradi va til bilimlarini mustahkamlaydi.