TA’LIM JARAYONIDA VIRTUAL EKSPERIMENTLARNI QO’LLASH ORQALI TALABALARNI DIDAKTIK KOMPITENTIYASINI OSHIRISH - A.M.Negmatova; B.B.Akbarova (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya: Mazkur maqolada gistologiya fanini o’qitishda dasturiy vositalar va virtual eksperimentlar haqida fikr-mulohazalar bildirildi.