ZAMONAVIY TIBBIYOTDA HAMSHIRALIK ISHINING O‘RNI VA TA’LIM TIZIMIDAGI ISLOHOTLAR - To‘rayeva Malika (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy sog‘liqni saqlash tizimida hamshiralik ishining nazariy va amaliy asoslari, Abu Ali ibn Sino merosining tibbiy ta’limdagi ahamiyati hamda o‘rta bo‘g‘in tibbiyot xodimlarini tayyorlashda innovatsion texnologiyalarning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, hamshiralik parvarishini tashkil etishda xalqaro standartlarning tatbiq etilishi, "Umumkasbiy va tor mutaxassisliklar" kafedrasida talabalarning kasbiy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan.