INDIVIDUAL RIVOJLANISHNING UMUMIY QONUNIYATLARI. - Sodiqova Feruza Abdulazizovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada individual rivojlanishning umumiy qonuniyatlar haqida batafsil maʼlumotlar keltirib oʻtilgan, jumlada individual rivojlanishning umumiy qonuniyatlarida insonda kuzatiladigan o’zgarishlar, ontogenez, embrional rivojlanish, tug‘ilish, o‘sish, voyaga yetish, qarish va tabiiy o‘lim haqida maʼlumotlar keltirilgan.