OILA VA TARBIYANING YOSH AVLOD SHAKLLANISHIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Majidov Nabi Mahmudovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ilmiy-ijodiy maqolada oila institutining jamiyat taraqqiyotidagi strategik o‘rni, tarbiya jarayonining yosh avlod shaxs sifatida shakllanishiga ko‘rsatadigan ijtimoiy, ma’naviy va psixologik ta’siri chuqur tahlil qilinadi. Oila muhitining barkamol shaxs tarbiyasidagi ahamiyati, zamonaviy ijtimoiy sharoitda oilaviy tarbiya oldida turgan muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy asosda yoritiladi. Shuningdek, oila, ta’lim muassasalari va jamiyat hamkorligining yosh avlod kamolotidagi o‘rni ochib beriladi.