HOMILADORLIK DAVRIDA FIZIOTERAPIYA VA REABILITATSIYA - Siddiqjonova Madina Akmaljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiyasi: Mazkur maqolada homiladorlik davrida yosh onadagi muhim fiziologik o’zgarishlar va bu o’zgarishlarni organlardagi xususiyatlari, mavzuga doir eng so’ngi tibbiyot dalilari to’la yoritib berilgan.