BOSHLANGʻICH SINFLARDA OʻQISH TEZLIGI - Ishmanova Nafosat (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarida o‘qish tezligini shakllantirish va rivojlantirish masalalari yoritilgan. O‘qish tezligi bolaning nutqiy rivoji, tafakkuri hamda ta’lim jarayonidagi muvaffaqiyati bilan bevosita bog‘liq ekanligi ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlar asosida o‘qish tezligini oshirishning samarali usullari tahlil qilingan.