KAMBAG‘ALLIGI BO‘LGAN OILALAR BILAN MULOQOT KO‘NIKMALARI (O‘zbekiston misolida) - Xoliqova Nilufarxon Tursunxoʻja qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekistonda kambag‘alligi bo‘lgan oilalar bilan samarali muloqot o‘rnatishning nazariy va amaliy jihatlari tahlil qilinadi. Ijtimoiy ish amaliyotida muloqot ko‘nikmalarining o‘rni, mahalla va davlat organlari vakillarining muloqot madaniyati, empatiya, etik me’yorlar hamda psixologik yondashuvlarning ahamiyati yoritib beriladi. Shuningdek, kambag‘al oilalar bilan ishlashda uchraydigan muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy asoslangan takliflar ilgari suriladi.