MAKTABGACHA TA’LIMDA TA’LIM SIFATINI MONITORING QILISH - Turdalieva Sevara Adahamjanovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maktabgacha ta’lim tizimi har bir jamiyat taraqqiyotining, kelajak avlodning sog‘lom va barkamol, intellektual jihatdan yetuk bo‘lib yetishishining muhim omillaridan biridir. Bolaning shaxs sifatida shakllanishi, ijtimoiy hayotga tayyorgarligi, didi, qiziqishi, dunyoqarashi, bilimga chanqoqligi ana shu bosqichda barpo etiladi. Shu sababli ham maktabgacha yosh davr ta’lim-tarbiya jarayonining bosh davri sanaladi. Ushbu bosqichda sifatli ta’lim jarayonini tashkil etish va uni har tomonlama monitoring qilib borish zamon talabi bo‘lib qolmoqda.