JAMOATCHILIK MUHITIDA SHAXSNING AXLOQIY RIVOJLANISHI - Ziyayeva Umida To`raxodjayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jamiyat hayotida axloqiy qadriyatlarning ahamiyati, ijtimoiy munosabatlarning murakkablashuvi, turli mafkuraviy ta’sirlarning kuchayishi sharoitida shaxsning axloqiy fazilatlarini shakllantirish jamoatchilik tarbiyasining eng muhim vazifalaridan biri sifatida yosh avlodni jamiyatda mas’uliyatli, halol, vatanparvar va ijtimoiy faol shaxs sifatida tarbiyalashda jamoatchilik muhitining ta’siri haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.