TEXNOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA KREATIV PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Achilov Soxibjon To‘lqin o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya Ushbu maqolada texnologiya fanini o‘qitishda kreativ pedagogik texnologiyalardan foydalanishning nazariy asoslari, metodik imkoniyatlari va amaliy afzalliklari tahlil qilingan. STEAM orqali o‘qitish, loyiha asosida o‘qitish, dizayn fikrlash, muammoli ta’lim asosida o‘quvchilarda kreativ kompetensiyalarni shakllantirishning samarali yo‘llari ko‘rsatib beriladi.