MAKTABDA TARBIYASI QIYIN OʻQUVCHILAR BILAN ISHLASH - Djo'rayeva Manzura Nutfulloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada maktabda tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashning psixologik-pedagogik jihatlari, ularning xulq-atvoridagi muammolar sabablari hamda ularni bartaraf etish yo‘llari yoritiladi. Tarbiyasi qiyin o‘quvchilar bilan ishlashda individual yondashuv, oila bilan hamkorlik, psixologik qo‘llab-quvvatlash va ijtimoiy muhitning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilinadi.