KITOB VA BADIIY ASARLARNING IJTIMOIY ONGNI SHAKLLANTIRISHDA TUTGAN O‘RNI VA ROLI - Tohirova Malikabonu Umidovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jamiyatimizda yoshlarni g’oyaviy-mafkuraviy jihatdan kamol toptirishda beqiyos ahamiyatga ega bo’lgan kitobxonlik madaniyatining bugungi kundagi holati, bu boradagi ayrim muammolar va ularni bartaraf etish yuzasidan fikr-mulohazalar bayon qilingan.