TALABA - YOSHLARNING MA’NAVIY OLAMINI SHAKLLANTIRISH VA KAMOL TOPTIRISHNING AHAMIYATI - Mansurov Nigmat Axmedovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ma’naviy yetuk, intelektual salohiyatli barkamol shaxsni tarbiyalashda yoshlarning ma’naviy olamini shakllantirish va kamol toptirish, insoniy fazilatlarga ega yoshlarni professional kasb egasi sifatida tayyorlash, shuningdek, ularning ma’naviy-ahloqiy ongini rivojlantirish yо‘llari, pedagogik ta’sir vositalari yoritilgan.