AXSIKENT KULOLCHILIGI TARIXI - Xatammirzayeva Sevara Odiljon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Namangan viloyati To‘raqo‘rg‘on tumanida joylashgan qadimiy Axsikent yodgorligi, unda amalga oshirilgan arxeologik tadqiqotlar hamda shaharning kulolchilik sohasidagi tarixi haqida so‘z boradi.