INKLYUZIV TA’LIM O’QUVCHILARIGA NISBATAN SOG’LOM O’QUVCHILARNING O’ZARO MUNOSABATLARI - Shodiyeva Diyora Abdullayevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Inklyuziv ta’lim imkoniyati cheklangan yoki maxsus ehtiyojli bolalar ta’lim tarbiyasi masalasi bugungi kunda davlat siyosati darajasiga ko’tarilmoqda. Tanganing ham ikki tomoni bo’lgani singari inklyuziv ta’limga jalb qilingan o’quvchilarga sog’lom bolalarning fikrlari va his tuyg’ularini o’rganish va ularga maxsus ehtiyojli bolalarga nisbatan samimiy munosabatlarini shakllantirish muhim ahamiyat kasb etadi.