TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION VA PROFILAKTIK ISHLARI MAZMUNI - Ibragimova Soxiba Nasirdinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Maqola maktab davridagi tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta’im jarayonini tashkil etishda o’z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalasiga bagʻishlangan.