PANDEMIYA DAVRIDA IQTISODIY O`ZGARISHLAR - Azimova Maftuna Muxammadamin qizi; Inomjonova Ruxsora Xayrullo qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pandemiya davrida global va milliy miqyosdagi iqtisodiy o‘zgarishlar, ishlab chiqarish tarmoqlarining inqiroz holatiga tushishi, bandlik darajasining pasayishi hamda raqamli iqtisodiyotning tez sur’atlarda rivojlanish jarayoni tahlil qilinadi. Shuningdek, pandemiya oqibatida yuzaga kelgan iqtisodiy muammolarni bartaraf etish bo‘yicha mamlakatlar tomonidan amalga oshirilgan iqtisodiy siyosatlar, moliyaviy qo‘llab-quvvatlash mexanizmlari va ularning samaradorligi o‘rganiladi.