OʻSMIR QIZLARDA KELAJAK TASAVVURINING SHAKLLANISHIGA TAʼSIR ETUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Jumamuratova Ayzada (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada oʻsmir qizlarning kelajak tasavvurini shakllantirishdagi psixologik omillar tahlil qilinadi. Maqola psixologik, ijtimoiy va shaxsiy faktorlarni, shuningdek, oilaviy, maktab va doʻstlar muhitining rolini oʻrganadi. Tadqiqotlar asosida kelajak tasavvurining ijobiy shakllanishi uchun strategiyalar taklif qilinadi. Maqola psixologiya, pedagogika va yoshlarga oid tadqiqotlar bilan bogʻlangan.