KIBERJINOYAT – ZAMONAVIY TAHDID VA UNGA QARSHI KURASH YO‘LLARI - Baxtiyorov Nurmuhammad (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada kiberjinoyat tushunchasi, uning turlari va kelib chiqish sabablari yoritilgan. Shuningdek, internet tarmog‘idan foydalanishda xavfsizlik qoidalariga rioya qilish, yoshlarni kiberjinoyatlardan himoya qilish va huquqiy savodxonlikni oshirish masalalari tahlil qilingan. Maqola yoshlar ongida axborot xavfsizligi madaniyatini shakllantirishga qaratilgan.