MAHALLIY O’SIMLIKLAR TARKIBIDAGI GIDROLIZLANUVCHI TANINLARNING INSON ORGANIZMIDAGI ROLI VA AHAMIYATI - Mamirova.N (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezis gidrolizlanuvchi taninlar uchraydigan mahalliy o’simliklar va ularning inson organizmidagi tibbiy va biologik ahamiyati haqida yoritilgan.