OʻQUVCHILARNI SOG’LOM RUHIY MUHITDA TARBIYASHNING ZAMONAVIY PSIXOLOGIK USULLARI - Sultonova Shaxloxon Sharofidinovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni sog‘lom ruhiy muhitda tarbiyalashning psixologik ahamiyati va zamonaviy yondashuvlari yoritiladi. Sog‘lom psixologik muhit o‘quvchilarning shaxs sifatida shakllanishi, ijtimoiy moslashuvi va ta’lim jarayonidagi muvaffaqiyatiga bevosita ta’sir ko‘rsatadi. Maqolada maktab, oila va pedagogik jamoaning hamkorligi, shuningdek, zamonaviy psixologik usullarning o‘rni tahlil qilinadi.