O‘ZBEKISTON OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA “BLENDED LEARNING” (ARALASH TA’LIM) MODELI ASOSIDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA UNING SAMARADORLIGI (INGLIZ TILINI O‘QITISH MISOLIDA) - Aliqulova Nozimaxon Anvar qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur tadqiqot ingliz tilini o‘qitish jarayonida aralash ta’lim (blended learning) modelini joriy etish hamda uning pedagogik samaradorligini aniqlashga bag‘ishlangan. Tadqiqotda mashg‘ulotlarni tashkil etish texnologiyasi auditoriya va onlayn ta’lim muhitini yagona didaktik tizimda integratsiyalash asosida ishlab chiqildi. Aralash ta’lim modelining nazariy poydevori sifatida