OʻQITUVCHILAR OʻRTASIDA KASBIY STRESSNI OLDINI OLISH - Gʻaybiyeva Dilshoda Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘qituvchilarda kasbiy stressning kelib chiqish sabablari, uning pedagog faoliyatiga ta’siri va oldini olishning psixologik usullari yoritiladi. O‘qituvchilarning ruhiy barqarorligini saqlash, ish faoliyatida motivatsiyani oshirish va sog‘lom psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.