XOR SAN’ATI — QALBLARNI BIRLASHTIRUVCHI MA’NAVIY KUCH - Xoliqjon Meliboyev (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada xor san’atining tarixiy shakllanish jarayoni, uning jamiyat ma’naviy hayotidagi o‘rni hamda tarbiyaviy ahamiyati tahlil qilinadi. Xor ijrochiligining jamoaviylik, intizom va estetik didni shakllantirishdagi roli ochib beriladi. Shuningdek, yosh avlodni ma’naviy-axloqiy ruhda tarbiyalashda xor san’atining imkoniyatlari yoritiladi. Zamonaviy ta’lim tizimida xor mashg‘ulotlarining ahamiyati va rivojlanish istiqbollari haqida xulosalar beriladi.