KORPORATIV TUZILMALAR PUL OQIMLARINING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Ro’zimurodova Mohira (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Pul oqimlari korporativ tuzilmalar faoliyatining eng muhim moliyaviy ko‘rsatkichlaridan hisoblanadi. Modern korporatsiyalarning muvaffaqiyati hamda ularning uzoq muddatli barqaror rivojlanishi bevosita pul oqimlarining to‘g‘ri va samarali boshqarilishiga bog‘liq bo‘ladi. Korporativ tuzilmalarda pul oqimlari aktivlar, majburiyatlar hamda biznes jarayonlari orqali harakatlanishi, ularning samarali boshqaruvi esa, korxonaning likvidligi, to‘lov qobiliyati va moliyaviy mustahkamligi uchun asos bo‘lib xizmat qiladi.