OʻQUVCHILARDA AGRESSIVLIKNING SHAKLLANISHI HAMDA UNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Seytniyazova Yulduz Maxmudovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchilarda agressivlikning shakllanish sabablari, psixologik omillari hamda uni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritiladi. O‘quvchilarning emotsional rivojlanishi, ijtimoiy muhit ta’siri, tarbiya va psixologik profilaktikaning ahamiyati tahlil qilinadi hamda amaliy tavsiyalar beriladi.