OʻQUVCHILAR ORASIDA ZARARLI ODATLARGA QARAMLIK HAMDA GIYOHVANDLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Mamatqulova Gulmiraxon Akramovna; Alimatova Gulchehraxon Abdusalomovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zararli odatlar va giyohvandlikning mohiyati, ularning yoshlar ongiga ta’siri, kelib chiqish sabablari hamda oldini olishning psixologik va tarbiyaviy yo‘llari yoritiladi. Shuningdek, sog‘lom turmush tarzini shakllantirish va profilaktikaning ahamiyati haqida fikr yuritiladi.