MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MILLIY ERTAKLAR ORQALI MA’NAVIYATNI YUKSALTIRISH - Bahromova Madina G’ayratjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada milliy ertaklarning maktabgacha yoshdagi bolalar tarbiyasidagi o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Ertaklar bolalarda ma’naviyatni shakllantirish, axloqiy qadriyatlarni singdirish, ezgulik va yovuzlikni farqlash, shaxsiy dunyoqarashni boyitish vositasi sifatida tahlil qilinadi.