PSIXOLOGIK O‘YINLAR ORQALI BOLANING HISSIY HOLATINI ANIQLASH - Xudayqulova Sumbula Ochilovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning hissiy holatini aniqlashda psixologik o‘yinlarning o‘rni va ahamiyati yoritiladi. Bolalarning emotsional rivojlanishi, hissiy barqarorligi hamda ruhiy salomatligini o‘rganishda interfaol usullar va o‘yin texnologiyalarining samaradorligi tahlil etiladi.