MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA MUSTAQIL FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISH - Hamrayeva Sevara Salimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda mustaqil fikrlashni shakllantirishning nazariy va amaliy asoslari yoritiladi. Mustaqil fikrlashning mazmuni, uning shaxs rivojidagi ahamiyati hamda tarbiyachilar qo‘llashi mumkin bo‘lgan pedagogik va psixologik metodlar tahlil qilinadi.