MAKTAB O‘QUVCHILARIDA KITOBXONLIKNI SHAKLLANTIRISHDA INNOVATSION G‘OYALAR USTIDA ISHLASH VA XODIMLARNI JALB QILISH - Айымбетова Калжан Жоллыбаевна (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o‘quvchilarida kitobxonlik madaniyatini shakllantirish jarayonida innovatsion g‘oyalardan foydalanish va bu jarayonga maktab xodimlarini jalb etish masalalari yoritilgan. Kitobxonlikni rivojlantirishda direktorning tashabbuskorligi, o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorligi hamda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashning ahamiyati ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, o‘quvchilarni kitobga qiziqtirishda rag‘batlantirish, ijodiy yondashuv va ommabop usullarning samaradorligi haqida fikr yuritilgan.