MILLIY VA MA’NAVIY QADRIYATLARIMIZ, URF-ODATLARIMIZ, MILLIY BAYRAMLARMIZ KATTA GURUH BOLALARINI VATANGA MEHR-MUHABBAT RUHIDA TARBIYALASH VOSITASI - Djumaniyozova Norjon Sharafovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada yurtimizda yashayotgan millat va elatlarning urf-odatlari milliy bayramlari, miiliy va ma’naviy qadriyatlarimizni katta guruh bolalariga yetkazish va shu asosda ularni tarbiyalashning usul va vositalari tahlil qilingan.