MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI DIREKTORINING LIDERLIK SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH VA ULARNI BOSHQARUVDA QO‘LLASH - Raximova Shaxnoza Yaqubovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta`lim tashkilotlarini boshqarish va rejalashtirish bugungi kunning dolzarb vazifalardan sanaladi. Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik va boshqarishning yangi innovatsion usullari to`grisida fikrlar bildirilgan.