CHIQINDILARNI QAYTA ISHLASH BILAN BOG‘LIQ MUAMMOLAR - M.S.Djalilova; I.B.Xusainova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada to‘qimachilik sanoat korxonalaridan chikayotgan chiqindilarning saralanishi, tozalanishi va qayta ishlanishining tahlili to‘g‘risida hamda uni takomillashtirishni nazariy asoslash haqida ma’lumotlar keltirilgan.