MAKTABGACHA TA’LIMDA ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISH VA MUVOFIQLASHTIRISH - Kodirova Gulmira Abdumuxtarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ta’lim sifatini boshqatish,ta’lim tizimini sifatli tashkil qilish, zamonaviy sifatli ta’lim tizimini yaratish, ta’lim samaradorligini oshirsh toʻgʻrisida maʼlumotlar keltirilgan. Aннотatsiя. Статья содержит информatsiю об управлении качеством образования, качественной организatsiи системы образования, создании современной системы качества образования, повышении эффективности образования. Abstract. The article contains information on managing the quality of education, quality organization of the education system, creating a modern quality education system, and increasing the effectiveness of education.