TA’LIM TIZIMIDA VIRTUAL O’QUV JARAYONLARINI BOSHQARISHNING REGENERATIV MODELLARI VA ALGORITMLARI - Xoliqova Manzura Qoyirovna; Avazov Bekzod Mamanazarovich (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada virtual ta’lim tizimida regenerativ modellar va algoritmlarning qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Regenerativ modellar yordamida o‘quv jarayonining moslashuvchanligi va samaradorligi oshirilishi, shuningdek, individual yondashuvning ta’minlanishi mumkinligi ko‘rsatib o‘tiladi. Maqolada virtual ta’lim platformalarida regenerativ algoritmlardan foydalanish tamoyillari, ularning afzalliklari va kamchiliklari yoritilgan. Shuningdek, regenerativ yondashuvlarning ta’lim tizimiga qo‘shayotgan innovatsion hissasi tahlil qilinadi va kelajakdagi rivojlanish yo‘nalishlari haqida xulosa chiqariladi.