RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA TADBIRKORLIK SUB’EKTLARI FAOLIYATI RIVOJLANISHINING OʻZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Inoyatov Abdullo Xikmatilla o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada tadbirkorlik sub’ektlari eksportini rivojlantirishda raqamli platformalardan foydalanishni takomillashtirishga bag‘ishlangan bо‘lib, bunda О‘zbekistonda raqamli platformalar asosida tadbirkorlik sub’ektlari eksportning rivojlanish holati va uning istiqbolli yо‘nalishlarini ishlab chiqish masalalari tadqiq etilgan.