O‘ZBEKISTONDA OILAVIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY VA AMALIY ASOSLARI - O‘rinova Faridaxon Komilovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotining muhim bo‘g‘ini bo‘lgan oilaviy tadbirkorlikning shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va uning aholi bandligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Oilaviy biznesni tashkil etishdagi muammolar va ularni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy takliflar ilgari surilgan.