“O’QUVCHILARDA VIRTUAL DUNYOQARASHNI RIVOJLANTIRISHNING MA’NAVIY-AXLOQIY NEGIZLARI” - Latipova Sh.; O’roqova Sh.; Olimova R.; Qudratova S. (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XXI asr axborotlashgan jamiyat sharoitida raqamli texnologiyalar inson hayotining barcha jabhalariga, xususan, taʼlim-tarbiya jarayoniga chuqur kirib kelganligi, internet tarmoqlari, mobil qurilmalar, ijtimoiy platformalar va sunʼiy intellekt vositalari bolalarning dunyoqarashi, tafakkuri, qadriyatlari va ijtimoiy xulq-atvoriga bevosita taʼsiri yoritilgan.