KORXONALARDA XOMASHYO TEJAMKORLIGINI OSHIRISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Mahmudov Muslimbek (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu tadqiqot ishida korxonalarda xomashyo tejamkorligini oshirish mexanizmlarida raqamli texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda ishlab chiqarish jarayonlarida resurslardan samarali foydalanish zarurati, xomashyo sarfini kamaytirish omillari hamda raqamli boshqaruv vositalarining iqtisodiy samaradorlikka ta’siri yoritib beriladi.