SHAXSNING RIVOJLANISHIDA TO’G’RI MULOQOT O’RNATISHNING AHAMIYATI. - Jumaniyazova Shaxnoza Shavkatovna; Yusupova Mahliyo Narimon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Shaxsning rivojlanishiga ta’sir etuvchi nutq usullari va muhum omillar , har bir yosh davrlardagi bolalar psixologiyasi va ular bilan to’g’ri munosabat bo’lish to’g’ri muloqot o’rnatish.