SHAXS SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI IJTIMOIY –PSIXOLOGIK OMILLAR - Allaberganova Dilnoza Davlatovna; Raximova Gulirayhon Umidbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Shaxs- kishilik jamiyatida yashaydigan ,faoliyatni biror turi turi bilan shug’illanadigan ,til orqali atrofdagilar bilan normal muloqatda bo’la oladigan, ongi yuksak rivojlangan komil insondir.