KASB HUNARGA YO’NALTIRISHDA “KASBLAR OLAMIGA SAYOHAT’ TRENINGINI O’TKAZISHNING AHAMIYATI. - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anatotsiya:Ta’lim muassasasida o‘quvchilarni kasb hunarga yo’naltirish va to’g’ri kasb tanlashga ko‘maklashish, ma’lum bir sohaga qiziqish layoqatini aniqlovchi metodikalar haqida ma’lumot berilgan.