DEVIANT XULQ-ATVORLI O’QUVCHILARNI KORREKSIYA QILISHDA ART-TERAPIYA QO’LLANISHI - Bobojonova Muxlisa Qo‘ziboyevna; Qalandarova Zubayda Ro‘zmatovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Anotatsiya: Ushbu maqolada deviant xulqli bolalar va ularni korreksiya qilishda foydalaniladigan metodlar , ayniqsa art-terapiyaning muhum tomonlari haqida ma’lumot lar keltirib o’tilgan.